Componentes

El Capitá

Amics Cids i Ximenes:

Repassant la meva trajectòria festera per a la propera presentació de càrrecs, he recapacitat sobre la importància de la Filà Cids en la meva vida (aquest any compliré 45 anys de Cid) i la Filà es va convertir ja fa molt de temps en la meva tercera casa, després de la familiar i la del treball.

Em ve a la memòria tot allò que em va ensenyar mon pare, José García Coloma, un espill on mirar-se sempre, i altres grans festers (la majoria ja amb Sant Jordi), i tot el que vaig aprendre d'ells. També, allò que durant més de vint anys de junta directiva he intentat transmetre a molts de vosaltres i tot el temps que he invertit en la Filà, però ha segut una inversió tremendament rendible, rendible quant a l'amistat i l'estima que he rebut de vosaltres, el mateix, que em vareu demostrar el dia que em vaig convertir en el vostre Capità per a les festes de 2012. M'ompli d'orgull anar, per temes de festes, a qualsevol lloc i al veure´m no diguen "ahí ve Jordi Garcia," sinó que diguen "ahí venen els Cids".

Un dels regals més grans que m'han fet en la meva vida, l'he rebut de vosaltres al anomenar-me Capità, i eixe dia vos vaig dir que intentaria que cadascú de vosaltres vos sentíreu tan Capità com jo, i així espere que siga durant els següents mesos.

No vaig a demanar-vos que m'acompanyeu, perquè seré jo qui vos acompanye a vosaltres i així vos sentiré a cada moment al meu costat, vull donar-vos les GRÀCIES per tot allò que sentiré aquestes festes i que de segur mai oblidaré. GRÀCIES molt especials a la meva volguda esposa Marisa, a les meves volgudes filles Lucía, Lara i Rita, i als meus amics els cavallers i dames, que des de el primer moment han fet que açò puga ser una realitat, i per últim, GRÀCIES a tots els que van a treballar sense descans, al dissenyador Jose Moiña, al compositor Paco Valor i a tota la junta directiva encapçalada pel nostre primer tró Quique Ruiz.

I a tots vosaltres... vos torne a repetir MOLTES GRÀCIES

!!! Visca els Cids !!!

El vostre Capità
Jordi García Montava


Favoritas

Marisa Valor Carchano

Marisa Valor Carchano

Rita GarcĂ­a Valor

Rita GarcĂ­a Valor

Lara GarcĂ­a Valor

Lara GarcĂ­a Valor

LucĂ­a GarcĂ­a Valor

LucĂ­a GarcĂ­a Valor


Los Caballeros - Historia de Un MontepĂ­o

Un 20 Mayo de 2006 un grupo de amigos, entre los que estaba Jorge García, nos planteábamos la ilusión que desarrollaríamos en los venideros años de Alférez y Capitán de nuestra querida filà Cides.

Por veteranía, era claro que podríamos hacer la escuadra de negros del año del Capitán, pero si nuestro amigo Jorge era designado Capitán 2012, todos estábamos dispuestos a renunciar a esa escuadra para convertirnos en sus caballeros y nuestras esposas en las damas de nuestra querida amiga Marisa, esposa de Jorge.

Ante estas dos posibilidades creamos ese mismo día nuestro montepío (¿¿Que haríamos sin los montepíos??), al que pusimos el nombre de "Ja vorem", en referencia a que ya veríamos lo que haríamos en las fiestas del año 2012.

Transcurrido el tiempo, con la alegría por parte de todos, el día 20 de Junio de 2008, Jorge es nombrado por aclamación popular, Capitán de las Huestes Cristianas 2012, como representante de su filà Cides. Con la ilusión, ganas y alegría que Jorge y Marisa nos transmiten, nos convertimos en caballeros y damas del futuro Capitán, ampliando nuestra ilusión con la de varios amigos y amigas de Jorge, que no pertenecen a la fila, pero que desde ese instante forman parte de nosotros.

A partir de este momento nuestro montepío pasaría a denominarse "Ja vorem si podem" en referencia a la tremenda crisis económica que se vertía sobre nuestra sociedad. En estos últimos años, y debido a algunos problemas de salud de diversos componentes de nuestro montepío (afortunadamente superados), volvimos a cambiar el nombre por el de "Ja vorem si arrivem".

A seis meses de nuestra trilogía, es hora de que pongamos ya un nombre definitivo, el de "Ja hem arrivat". Estos meses pasarán mucho mas rápido y los viviremos con más intensidad, pero con la seguridad de que tanto las damas como los caballeros pondremos toda la ilusión y nuestro trabajo para que nuestra filà Cides, nuestro Capitán y por supuesto, el pueblo alcoyano se sientan orgullosos de nuestro esfuerzo para engrandecer, si cabe, nuestras queridas fiestas en honor a San Jorge.

!!! Visca el Capità !!!
!!! Visca els Cids !!!
!!! Visca Sant Jordi !!!

Els Cavallers son

Francisco Piñero Álvarez
Rafael Pérez Olaya
Jordi Pérez Olaya
José Pérez Colomer
José Luis Canales Segura
Enrique Miró Pérez
Vicente Segura Tormo
José Copel Margarit

        

Francisco Pérez Seguí
Tobías Miralles Femenía
Enrique Sempere Camarasa
Guillermo Ferrer Agulló
Alberto Altaba Sanüesa
Fernando Flores Quesada
Juan Ramón Serrano Llorens
Juan Montoya Ropero


Las Damas


El grupo de Damas se compone de:

Fina Torregrosa Pérez
Amparo Vallés Sanchís
Elisa Carbonell Vañó
Paqui Sánchez Guijosa
Chelo Díaz Vicens
Gema Rodríguez Ripoll
Vanesa González Tortosa
Esther Montava Blanes

   

Cristina Andrés Anduix
Juani García Muñoz
Cati Osuna Montilla
Mari Todolí Monerris
Pepa García Montava
Mari García Montava
Mónica Blasco García